joi, 8 octombrie 2009

Mishu Calian - Viteza sangelui meu

O piesă care merită din toate punctele de vedere. Frumoasă, emoţionantă, care se aşează firesc şi lin pe suflet. O recomand cu căldură!
„Autorii“ acestei mici bijuterii sunt: Sorin Zamfir (tobe)
Tudor Badescu (bass)
Richie (din Respect, la chitară electrică)
Mishu Calian (voce şi tot restul)


În altă ordine de idei... variaţiuni pe aceeaşi temă: Mishu participă la concursul GBOB (Global Battle of Bands) şi am fi recunoscători dacă i-aţi acorda un vot binemeritat, aţi încuraja cultura şi oamenii faini care chiar pun suflet în munca lor. ;) Şi să nu vă supăraţi dacă, pentru procedura de înscriere, dau copy-paste de pe blogul lui Mishu.
„Pentru ca procedura de inscriere in sectiunea “Music fan sign up” este destul de complicata va spun aici pasii pe care trebuie sa ii urmati.
In primul rand urmati acest link si completati detaliile voastre in partea dreapta a ecranului la sectiunea “Music Fan Sign Up” folosind o adresa de email valida.Dupa ce apasati butonul de register veti primi un email cu un link de confirmare a inscrierii. Dati click si pe acela.In mod normal aici ar trebui sa se termine totul si voi sa fiti inscrisi in lista mea. Dar cum nu se poate ca roata sa nu fie reinventata va mai trebui sa faceti un pas: fie reveniti pe pagina aceasta in timp ce sunteti logati la gbob si dati un click pe acest link si apoi “Add Artist to Favourites”, fie dati un search dupa “mishu” pe situl gbob. Multumesc inca odata celor care s-au efortat deja sa faca toate astea si anticipat celor care o vor face.”

Eu nu pot decât să vă mai doresc audiţie plăcută şi spor la votat!

Niciun comentariu: